GTranslate

English French German Italian Russian Spanish Slovenian Hungarian Macedonian

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 99 

LoginZa upite glede mogućnosti dobivanja novinarskog statusa za ovu stranicu molimo kontaktirati ured Zajednice: vatra@vzvz.hr

Cool Hits Counter

O Zajednici

Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, poznata i kao kolijevka hrvatskog vatrogasnog duha, krovna je stručna vatrogasna organizacija od posebnog interesa za Varaždinsku županiju. Pozivamo Vas da Više informacija o ustroju i aktivnostima Zajednice pronađete na ovim stranicama...

Članovi Zajednice

U Zajednicu su udružene 2 profesionalne postrojbe i 126 dobrovoljnih vatrogasnih društava s više od 10000 članova, odnosno oko 2000 operativnih vatrogasaca. U svakom od 6 gradova i 22 općine na području županije djeluje najmanje 1 vatrogasna organizacija, a posebna pažnja posvećuje se budućnosti vatrogastva kroz podršku aktivnostima više od 2000 pripadnika vatrogasne mladeži.

Aktualno - Ured Zajednice

Sukladno smjernicama glede ostvarivanja kvalitetne i brze komunikacije sa svojim članicama, ured Zajednice u ovom odjeljku objavljuje informacije o aktualnim aktivnostima u vatrogastvu na razini Varaždinske županije.

Za pregled Aktualnosti iz ureda Zajednice (uključujući Rasporede sati pri osposobljavanju vatrogasnih kadrova, kalendar manifestacija u 2016. godini i sl.) kliknite OVDJE.

13. Natjecanje vatrogasne mladeži Varaždinske županije - program natjecanja

 

Za 13. Natjecanje vatrogasne mladeži Varaždinske županije prijavljeno je 115 odjeljenja vatrogasne mladeži i pomlatka.

Više...
 
Obilježeno 80 godina osnutka DVD-a Svibovec Podravski

 

Vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Svibovec Podravski obilježili 80. godišnjicu osnutka njihovog društva.

Više...
 
Vatrogasni veterani VZ Varaždinske županije na izletu po Hrvatskom zagorju

 

U okviru svojih godišnjih aktivnosti članovi Kluba vatrogasnih veterana odradili su jednu takvu krajem kolovoza, a izvještaj Josipa Levatića praćen s nekoliko fotografija donosimo u cijelosti.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
blank   blank   blank