GTranslate

English French German Italian Russian Spanish Slovenian Hungarian Macedonian

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 106 

LoginZa upite glede mogućnosti dobivanja novinarskog statusa za ovu stranicu molimo kontaktirati ured Zajednice: vatra@vzvz.hr

Cool Hits Counter

O Zajednici

Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, poznata i kao kolijevka hrvatskog vatrogasnog duha, krovna je stručna vatrogasna organizacija od posebnog interesa za Varaždinsku županiju. Pozivamo Vas da Više informacija o ustroju i aktivnostima Zajednice pronađete na ovim stranicama...

Članovi Zajednice

U Zajednicu su udružene 2 profesionalne postrojbe i 126 dobrovoljnih vatrogasnih društava s više od 10000 članova, odnosno oko 2000 operativnih vatrogasaca. U svakom od 6 gradova i 22 općine na području županije djeluje najmanje 1 vatrogasna organizacija, a posebna pažnja posvećuje se budućnosti vatrogastva kroz podršku aktivnostima više od 2000 pripadnika vatrogasne mladeži.

Aktualno - Ured Zajednice

Sukladno smjernicama glede ostvarivanja kvalitetne i brze komunikacije sa svojim članicama, ured Zajednice u ovom odjeljku objavljuje informacije o aktualnim aktivnostima u vatrogastvu na razini Varaždinske županije.

Za pregled Aktualnosti iz ureda Zajednice (uključujući Rasporede sati pri osposobljavanju vatrogasnih kadrova, kalendar manifestacija u 2016. godini i sl.) kliknite OVDJE.

U Novom Marofu održana 95. sjednica Skupštine DVD-a

 

Druge subote u ožujku Dobrovoljno vatrogasno društvo Novi Marof održalo je 95. redovnu izvještajnu godišnju sjednicu Skupštine.

Više...
 
4. Kup Mirka Gašparuša - Miče u brzom spajanju usisnog voda

 

Kup u brzom spajanju usisnog voda održava se u spomen i čast prerano preminulog aktivnog člana i dugogodišnjeg predsjednika DVD-a Šćepanje Mirka Gašparuša – Miče.

Više...
 
Članovi Predsjedništva VZVŽ u posjetu Hrvatskom Saboru

 

Članovi Predsjedništva Vatrogasne zajednice Varaždinske županije na poziv saborskog zastupnika Anđelka Stričaka posjetili Hrvatski Sabor.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
blank   blank   blank