GTranslate

English French German Italian Russian Spanish Slovenian Hungarian Macedonian

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 93 

LoginZa upite glede mogućnosti dobivanja novinarskog statusa za ovu stranicu molimo kontaktirati ured Zajednice: vatra@vzvz.hr

Cool Hits Counter

O Zajednici

Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, poznata i kao kolijevka hrvatskog vatrogasnog duha, krovna je stručna vatrogasna organizacija od posebnog interesa za Varaždinsku županiju. Pozivamo Vas da Više informacija o ustroju i aktivnostima Zajednice pronađete na ovim stranicama...

Članovi Zajednice

U Zajednicu su udružene 2 profesionalne postrojbe i 126 dobrovoljnih vatrogasnih društava s više od 10000 članova, odnosno oko 2000 operativnih vatrogasaca. U svakom od 6 gradova i 22 općine na području županije djeluje najmanje 1 vatrogasna organizacija, a posebna pažnja posvećuje se budućnosti vatrogastva kroz podršku aktivnostima više od 2000 pripadnika vatrogasne mladeži.

Aktualno - Ured Zajednice

Sukladno smjernicama glede ostvarivanja kvalitetne i brze komunikacije sa svojim članicama, ured Zajednice u ovom odjeljku objavljuje informacije o aktualnim aktivnostima u vatrogastvu na razini Varaždinske županije.

Za pregled Aktualnosti iz ureda Zajednice (uključujući Rasporede sati pri osposobljavanju vatrogasnih kadrova, kalendar manifestacija u 2016. godini i sl.) kliknite OVDJE.

Nagrada Hrvatske turističke zajednice - djelatnik godine u potkategoriji VATROGASAC

Prenosimo obavijest Hrvatske vatrogasne zajednice

Od ove je godine u projekt Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore, u kategoriji „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“ otvorena i potkategorija za Vatrogasca godine.

Više...
 
17. vatrogasni malonogometni turnir u Virju Križovljanskom

 

Poziv DVD-a na "17. tradicionalni vatrogasni malonogometni turnir DVD Virje Križovljansko + ženske ekipe odbojka na pijesku"

Više...
 
Promocija u zvanja vatrogasni časnik i vatrogasni časnik 1.klase

 

U 25 općina i gradova Vatrogasne zajednice Varaždinske županije osposobljena 102 vatrogasna časnika i časnika 1. klase.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
blank   blank   blank