GTranslate

English French German Italian Russian Spanish Slovenian Hungarian Macedonian

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 117 

LoginZa upite glede mogućnosti dobivanja novinarskog statusa za ovu stranicu molimo kontaktirati ured Zajednice: vatra@vzvz.hr

Cool Hits Counter

O Zajednici

Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, poznata i kao kolijevka hrvatskog vatrogasnog duha, krovna je stručna vatrogasna organizacija od posebnog interesa za Varaždinsku županiju. Pozivamo Vas da Više informacija o ustroju i aktivnostima Zajednice pronađete na ovim stranicama...

Članovi Zajednice

U Zajednicu su udružene 2 profesionalne postrojbe i 126 dobrovoljnih vatrogasnih društava s više od 10000 članova, odnosno oko 2000 operativnih vatrogasaca. U svakom od 6 gradova i 22 općine na području županije djeluje najmanje 1 vatrogasna organizacija, a posebna pažnja posvećuje se budućnosti vatrogastva kroz podršku aktivnostima više od 2000 pripadnika vatrogasne mladeži.

Aktualno - Ured Zajednice

Sukladno smjernicama glede ostvarivanja kvalitetne i brze komunikacije sa svojim članicama, ured Zajednice u ovom odjeljku objavljuje informacije o aktualnim aktivnostima u vatrogastvu na razini Varaždinske županije.

Za pregled Aktualnosti iz ureda Zajednice (uključujući Rasporede sati pri osposobljavanju vatrogasnih kadrova, kalendar manifestacija u 2016. godini i sl.) kliknite OVDJE.

12. Državno natjecanje vatrogasne mladeži u Puli

Članovi odjeljenja Novi Marof I viceprvaci države na 12. Državnom natjecanju vatrogasne mladeži u Puli

Više...
 
In memoriam - Josip Boltek

10. rujna 2016., vinički vatrogasci ostali su bez jednog od najaktivnijih vatrogasaca tog kraja. Nakon iznenadne i kratke bolesti preminuo je Josip Boltek, nekadašnji predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vinica i zapovjednik Vatrogasne zajednice Općine Vinica.

Više...
 
Vatrogasno vjenčanje u Imbriovcu

Vatrogasna vjenčanja nisu čest događaj, a kad se održavaju dolazi do izražaja kreativnost vatrogasaca.

Više...
 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
blank   blank   blank