GTranslate

English French German Italian Russian Spanish Slovenian Hungarian Macedonian

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 109 

LoginZa upite glede mogućnosti dobivanja novinarskog statusa za ovu stranicu molimo kontaktirati ured Zajednice: vatra@vzvz.hr

Cool Hits Counter

O Zajednici

Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, poznata i kao kolijevka hrvatskog vatrogasnog duha, krovna je stručna vatrogasna organizacija od posebnog interesa za Varaždinsku županiju. Pozivamo Vas da Više informacija o ustroju i aktivnostima Zajednice pronađete na ovim stranicama...

Članovi Zajednice

U Zajednicu su udružene 2 profesionalne postrojbe i 126 dobrovoljnih vatrogasnih društava s više od 10000 članova, odnosno oko 2000 operativnih vatrogasaca. U svakom od 6 gradova i 22 općine na području županije djeluje najmanje 1 vatrogasna organizacija, a posebna pažnja posvećuje se budućnosti vatrogastva kroz podršku aktivnostima više od 2000 pripadnika vatrogasne mladeži.

Aktualno - Ured Zajednice

Sukladno smjernicama glede ostvarivanja kvalitetne i brze komunikacije sa svojim članicama, ured Zajednice u ovom odjeljku objavljuje informacije o aktualnim aktivnostima u vatrogastvu na razini Varaždinske županije.

Za pregled Aktualnosti iz ureda Zajednice (uključujući Rasporede sati pri osposobljavanju vatrogasnih kadrova, kalendar manifestacija u 2016. godini i sl.) kliknite OVDJE.

Javna pokazna vatrogasna vježba u Družbincu

Zajednička pokazna vježba postrojbi iz VZO Petrijanec održana u Družbincu

Više...
 
Smotra vatrogasnih postrojbi VZG Novi Marof

Više od stotinu vatrogasaca sudjelovalo u smotri vatrogasnih postrojbi s područja Vatrogasne zajednice grada Novog Marofa.

Više...
 
Vatrogasna zajednica Varaždinske županije dodijelila nagrade najboljima u likovnom i literarnom natječaju

Povodom manfiestacije "Svibanj - mjesec zaštite od požara" Vatrogasna zajednica Varaždinske županije pokrenula je likovni i literarni natječaj za mlađe naraštaje. Najboljima su dodijeljene i nagrade.

Više...
 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
blank   blank   blank