GTranslate

English French German Italian Russian Spanish Slovenian Hungarian Macedonian

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 107 

LoginZa upite glede mogućnosti dobivanja novinarskog statusa za ovu stranicu molimo kontaktirati ured Zajednice: vatra@vzvz.hr

Cool Hits Counter

O Zajednici

Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, poznata i kao kolijevka hrvatskog vatrogasnog duha, krovna je stručna vatrogasna organizacija od posebnog interesa za Varaždinsku županiju. Pozivamo Vas da Više informacija o ustroju i aktivnostima Zajednice pronađete na ovim stranicama...

Članovi Zajednice

U Zajednicu su udružene 2 profesionalne postrojbe i 126 dobrovoljnih vatrogasnih društava s više od 10000 članova, odnosno oko 2000 operativnih vatrogasaca. U svakom od 6 gradova i 22 općine na području županije djeluje najmanje 1 vatrogasna organizacija, a posebna pažnja posvećuje se budućnosti vatrogastva kroz podršku aktivnostima više od 2000 pripadnika vatrogasne mladeži.

Aktualno - Ured Zajednice

Sukladno smjernicama glede ostvarivanja kvalitetne i brze komunikacije sa svojim članicama, ured Zajednice u ovom odjeljku objavljuje informacije o aktualnim aktivnostima u vatrogastvu na razini Varaždinske županije.

Za pregled Aktualnosti iz ureda Zajednice (uključujući Rasporede sati pri osposobljavanju vatrogasnih kadrova, kalendar manifestacija u 2016. godini i sl.) kliknite OVDJE.

Osposobljavanje u VZG Novi Marof

U organizaciji VZG  Novi Marof te u suradnji s Vatrogasnom zajednicom Varaždinske županije u siječnju, veljači i ožujku održavali su se programi osposobljavanja članova vatrogasnih organizacija s područja južnog dijela Varaždinske županije za zvanja Vatrogasac i Vatrogasac I. klase. Za navedena osposobljavanja prijavilo se više od 100 kandidata da bi nakon provedenih završnih ispita ista zvanja steklo ukupno 74 polaznika.

Više...
 
Sjednica Skupštine DVD-a Breznički Hum

Sredinom ožujka Dobrovoljno vatrogasno društvo Breznički Hum održalo je redovnu izvještajnu godišnju sjednicu Skupštine, na kojoj su se podnijela izvješća o radu Društva u prošloj godini te se usvojile
smjernice i planovi za rad u ovoj 2010. godini.

Više...
 
Održana sjednica Skupštine DVD-a Petrijanec

Dobrovoljno vatrogasno društvo Petrijanec djeluje već 99 godina, a kao jedan od najstarijih članova, među brojnim mlađim članstvom, danas je Ivan Sambolec koji je u redove vatrogasnog društva stupio pred pola stojeća. 

Više...
 
<< Početak < « 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 » > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
blank   blank   blank