GTranslate

English French German Italian Russian Spanish Slovenian Hungarian Macedonian

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 93 

LoginZa upite glede mogućnosti dobivanja novinarskog statusa za ovu stranicu molimo kontaktirati ured Zajednice: vatra@vzvz.hr

Cool Hits Counter

O Zajednici

Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, poznata i kao kolijevka hrvatskog vatrogasnog duha, krovna je stručna vatrogasna organizacija od posebnog interesa za Varaždinsku županiju. Pozivamo Vas da Više informacija o ustroju i aktivnostima Zajednice pronađete na ovim stranicama...

Članovi Zajednice

U Zajednicu su udružene 2 profesionalne postrojbe i 126 dobrovoljnih vatrogasnih društava s više od 10000 članova, odnosno oko 2000 operativnih vatrogasaca. U svakom od 6 gradova i 22 općine na području županije djeluje najmanje 1 vatrogasna organizacija, a posebna pažnja posvećuje se budućnosti vatrogastva kroz podršku aktivnostima više od 2000 pripadnika vatrogasne mladeži.

Aktualno - Ured Zajednice

Sukladno smjernicama glede ostvarivanja kvalitetne i brze komunikacije sa svojim članicama, ured Zajednice u ovom odjeljku objavljuje informacije o aktualnim aktivnostima u vatrogastvu na razini Varaždinske županije.

Za pregled Aktualnosti iz ureda Zajednice (uključujući Rasporede sati pri osposobljavanju vatrogasnih kadrova, kalendar manifestacija u 2016. godini i sl.) kliknite OVDJE.

Održana sjednica Skupštine DVD-a "BBS" Podrute

Najmlađe dobrovoljno vatrogasno društvo na području Vatrogasne zajednice grada Novog Marofa, DVD BBS Podrute, osnovano prije četiri godine, nakon jednog četverogodišnjeg mandata dosadašenjeg rukovodstva, krajem veljače, održalo je redovnu izvještajno-izbornu godišnju Skupštinu u prostrijama tvrke osnivača BBS u Podrutama nedaleko Novog Marofa. 

Više...
 
Vježba evakuacije i spašavanja u OŠ Novi Marof

U cilju provjere Plana zaštite i spašavanja Grada Novog Marofa i prigodi obilježavanja 1. ožujka Dana civilne zaštite Republike Hrvatske održala se vježba evakuacije i spašavanja iz Osnovne škole u Novom Marofu. Organizator vježbe bio je Stožer zaštite i spašavnja Grada Novog Marofa, koji objedinjava sve žurne službe sa područja Grada (vatrogasci, hitna medicinska pomoć, policija, ...), te one službe koje mogu u izvanrednim situacijama priskočiti u pomoć unesrečenima (gradsko društvo Crvenog križa, civilna zaštita,...), a u suradnji sa Državnom upravom za zaštitu i spašavanja-područni ured u Varaždinu, Osnovnom školom Novi Marof i nadležnim uredom u Gradu Novom Marofu. 

Više...
 
Održana sjednica Skupštine Vatrogasne zajednice općine Cestica

Vatrogasna zajednica općine Cestica u cijelosti je realizirala plan i program rada u 2009. godini, konstatirano je na sjednici Skupštine održanoj u petak, 5. ožujka u prostorijama DVD-a Lovrečan-Dubrava. 

Više...
 
<< Početak < « 141 142 143 144 145 146 147 » > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
blank   blank   blank