GTranslate

English French German Italian Russian Spanish Slovenian Hungarian Macedonian

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 97 

LoginZa upite glede mogućnosti dobivanja novinarskog statusa za ovu stranicu molimo kontaktirati ured Zajednice: vatra@vzvz.hr

Cool Hits Counter

O Zajednici

Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, poznata i kao kolijevka hrvatskog vatrogasnog duha, krovna je stručna vatrogasna organizacija od posebnog interesa za Varaždinsku županiju. Pozivamo Vas da Više informacija o ustroju i aktivnostima Zajednice pronađete na ovim stranicama...

Članovi Zajednice

U Zajednicu su udružene 2 profesionalne postrojbe i 126 dobrovoljnih vatrogasnih društava s više od 10000 članova, odnosno oko 2000 operativnih vatrogasaca. U svakom od 6 gradova i 22 općine na području županije djeluje najmanje 1 vatrogasna organizacija, a posebna pažnja posvećuje se budućnosti vatrogastva kroz podršku aktivnostima više od 2000 pripadnika vatrogasne mladeži.

Aktualno - Ured Zajednice

Sukladno smjernicama glede ostvarivanja kvalitetne i brze komunikacije sa svojim članicama, ured Zajednice u ovom odjeljku objavljuje informacije o aktualnim aktivnostima u vatrogastvu na razini Varaždinske županije.

Za pregled Aktualnosti iz ureda Zajednice (uključujući Rasporede sati pri osposobljavanju vatrogasnih kadrova, kalendar manifestacija u 2016. godini i sl.) kliknite OVDJE.

Novo vozilo za DVD Donja Voća

Ovogodišnja 33. godišnja sjednica Skupštine DVD-a Donja Voća ostat će svakako zapamćena i po primopredaji novog malog navalnog vozila, neophodnog za razmjerno veliko područje djelovanja ovog pograničnog DVD-a koji štiti pučanstvo na šumovitim brežuljcima zapadnog dijela Varaždinske županije. 

Više...
 
Prekogranična suradnja u usponu

Na nedavno održanom radnom sastavku predstavnika Sveta Podravske regije i Vatrogasne zajednice Varaždinske županije u Ptuju su razmotreni dosadašnji oblici suradnje između dobrovoljnih vatrogasnih društava s obje strane granice. Naglašena su brojna područja u kojima postoji zajednički interes glede produbljivanja dobrih odnosa te usvojeni konkretni zaključci u tom pogledu. 

Više...
 
Dvostruka primopredaja vatrogasnih kombi vozila

Sredinom prosinca izvršena je svečana primopredaja dvaju vatrogasnih kombi vozila i to za potrebe Dobrovoljnog vatrogasnog društva Novi Marof i za potrebe Dobrovoljnog vatrogasnog društva Oštrice, kao i dodjela uvjerenja o osposobljenosti za određene specijalnosti članovima vatrogasnih postrojbi s novomarofskog područja. 

Više...
 
<< Početak < « 141 142 143 144 145 146 147 » > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
blank   blank   blank