GTranslate

English French German Italian Russian Spanish Slovenian Hungarian Macedonian

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 108 

LoginZa upite glede mogućnosti dobivanja novinarskog statusa za ovu stranicu molimo kontaktirati ured Zajednice: vatra@vzvz.hr

Cool Hits Counter

O Zajednici

Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, poznata i kao kolijevka hrvatskog vatrogasnog duha, krovna je stručna vatrogasna organizacija od posebnog interesa za Varaždinsku županiju. Pozivamo Vas da Više informacija o ustroju i aktivnostima Zajednice pronađete na ovim stranicama...

Članovi Zajednice

U Zajednicu su udružene 2 profesionalne postrojbe i 126 dobrovoljnih vatrogasnih društava s više od 10000 članova, odnosno oko 2000 operativnih vatrogasaca. U svakom od 6 gradova i 22 općine na području županije djeluje najmanje 1 vatrogasna organizacija, a posebna pažnja posvećuje se budućnosti vatrogastva kroz podršku aktivnostima više od 2000 pripadnika vatrogasne mladeži.

Aktualno - Ured Zajednice

Sukladno smjernicama glede ostvarivanja kvalitetne i brze komunikacije sa svojim članicama, ured Zajednice u ovom odjeljku objavljuje informacije o aktualnim aktivnostima u vatrogastvu na razini Varaždinske županije.

Za pregled Aktualnosti iz ureda Zajednice (uključujući Rasporede sati pri osposobljavanju vatrogasnih kadrova, kalendar manifestacija u 2016. godini i sl.) kliknite OVDJE.

Poziv - 4. Stručna radionica Zajednice

S obzirom na razvoj metoda osposobljavanja, kao i pokrenutu praksu organizacije različitih oblika neformalnog obrazovanja, Vatrogasna zajednica Varaždinske županije organizira četvrtu po redu stručnu radionicu za članove (poglavito dužnosnike) vatrogasnih organizacija, s nekoliko aktualnih tema iz života i rada vatrogasnih organizacija). Radionica pod radnim nazivom «Od kolijevke vatrogastva do primjera organiziranosti» održati će se 5. prosinca 2009. godine (subota) s početkom u 17.00 sati, u Olimpijskoj dvorani Vatrogasnog doma u Varaždinu.

Više...
 
Zajednica traži izvjestiteljeU skladu sa sve većim brojem događanja vezanih uz vatrogasne organizacije na području Varaždinske županije, kao i činjenicu da javna glasila daju relativno malo prostora za napise o našim aktivnostima, Zajednica je odlučila preuzeti inicijativu glede kvalitetnijeg izvješćivanja i prezentacije vatrogastva u javnosti.
Temeljem zaključka Izvršnog odbora Zajednice, upućuje se javni poziv svim zainteresiranim osobama za obavljanje poslova izvješćivanja o aktualnostima iz života i rada vatrogasnih organizacija za područje regija Ivanec, Ludbreg, Novi Marof i Varaždin (ukupno do 4 osobe).

Više...
 
Novi vatrogasni suci

Natjecanja vatrogasnih odjeljenja poseban su segment rada vatrogasnih organizacija u kojima uz borbeni duh natjecatelja i želju za pobjedom poseban naglasak zaslužuje stjecanje vještine odnosno rutine u korištenju vatrogasne opreme, ali i razmjena iskustva među zaljubljenicima u ovaj human životni poziv. Nezaobilazan čimbenik samih natjecanja svakako su i suci koji dijele pravdu odnosno nalaze pogreške u izvođenju složenih vježbi.

Više...
 
<< Početak < « 141 142 143 144 145 146 147 » > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
blank   blank   blank