GTranslate

English French German Italian Russian Spanish Slovenian Hungarian Macedonian

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 108 

LoginZa upite glede mogućnosti dobivanja novinarskog statusa za ovu stranicu molimo kontaktirati ured Zajednice: vatra@vzvz.hr

Cool Hits Counter

O Zajednici

Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, poznata i kao kolijevka hrvatskog vatrogasnog duha, krovna je stručna vatrogasna organizacija od posebnog interesa za Varaždinsku županiju. Pozivamo Vas da Više informacija o ustroju i aktivnostima Zajednice pronađete na ovim stranicama...

Članovi Zajednice

U Zajednicu su udružene 2 profesionalne postrojbe i 126 dobrovoljnih vatrogasnih društava s više od 10000 članova, odnosno oko 2000 operativnih vatrogasaca. U svakom od 6 gradova i 22 općine na području županije djeluje najmanje 1 vatrogasna organizacija, a posebna pažnja posvećuje se budućnosti vatrogastva kroz podršku aktivnostima više od 2000 pripadnika vatrogasne mladeži.

Aktualno - Ured Zajednice

Sukladno smjernicama glede ostvarivanja kvalitetne i brze komunikacije sa svojim članicama, ured Zajednice u ovom odjeljku objavljuje informacije o aktualnim aktivnostima u vatrogastvu na razini Varaždinske županije.

Za pregled Aktualnosti iz ureda Zajednice (uključujući Rasporede sati pri osposobljavanju vatrogasnih kadrova, kalendar manifestacija u 2016. godini i sl.) kliknite OVDJE.

Informacija o imenovanju novih dužnosnika Zajednice

Stručna služba Zajednice prema zaključcima Predsjedništva sa sjednice održane 21. ožujka 2016. godine doživjela je određene promjene, stoga u nastavku donosimo detalje dopisa koji je tim povodom upućen svim relevantnim institucijama te članicama Zajednice.

Više...
 
Poziv - seminar za vatrogasne suce

Vatrogasna zajednica Varaždinske županije organizirati će seminar za vatrogasne suce s područja Varaždinske županije. Detalje poziva možete pogledati u nastavku.

Više...
 
Poziv - radni sastanak predstavnika natjecateljskih odjeljenja za državna natjecanja

Vatrogasna zajednica Varaždinske županije organizirati će radni sastanak s predstavnicima natjecateljskih odjeljenja koja će nastupiti na državnim natjecanjima u Puli ove jeseni. Detalje poziva možete pogledati u nastavku.

Više...
 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
blank   blank   blank