GTranslate

English French German Italian Russian Spanish Slovenian Hungarian Macedonian

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 100 

LoginZa upite glede mogućnosti dobivanja novinarskog statusa za ovu stranicu molimo kontaktirati ured Zajednice: vatra@vzvz.hr

Cool Hits Counter

O Zajednici

Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, poznata i kao kolijevka hrvatskog vatrogasnog duha, krovna je stručna vatrogasna organizacija od posebnog interesa za Varaždinsku županiju. Pozivamo Vas da Više informacija o ustroju i aktivnostima Zajednice pronađete na ovim stranicama...

Članovi Zajednice

U Zajednicu su udružene 2 profesionalne postrojbe i 126 dobrovoljnih vatrogasnih društava s više od 10000 članova, odnosno oko 2000 operativnih vatrogasaca. U svakom od 6 gradova i 22 općine na području županije djeluje najmanje 1 vatrogasna organizacija, a posebna pažnja posvećuje se budućnosti vatrogastva kroz podršku aktivnostima više od 2000 pripadnika vatrogasne mladeži.

Aktualno - Ured Zajednice

Sukladno smjernicama glede ostvarivanja kvalitetne i brze komunikacije sa svojim članicama, ured Zajednice u ovom odjeljku objavljuje informacije o aktualnim aktivnostima u vatrogastvu na razini Varaždinske županije.

Za pregled Aktualnosti iz ureda Zajednice (uključujući Rasporede sati pri osposobljavanju vatrogasnih kadrova, kalendar manifestacija u 2016. godini i sl.) kliknite OVDJE.

Uskršnja radionica za vatrogasni podmladak i mladež DVD-a Varaždinske Toplice

Dobrovoljno vatrogasno društvo Varaždinske Toplice je i ove godine za svoje najmlađe članove organizralo druženje uoči Uskrsa, točnije na Veliku subotu 26. 03. 2016.

Više...
 
Vatrogasci čuvari Isusovog groba

Dobrovoljno vatrogasno društvo Varaždinske Toplice uoči Uskrsa, točnije na Veliku subotu 26.03.2016. organiziralo je čuvanje Isusovog groba od strane svojih članova.

Više...
 
Održana 65. sjednica Skupštine DVD-a Šćepanje

U subotu, 19.03.2016. godine, u vatrogasnom domu Šćepanje održana je 65. redovna izvještajna sjednica Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Šćepanje.

Više...
 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
blank   blank   blank