GTranslate

English French German Italian Russian Spanish Slovenian Hungarian Macedonian

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 94 

LoginZa upite glede mogućnosti dobivanja novinarskog statusa za ovu stranicu molimo kontaktirati ured Zajednice: vatra@vzvz.hr

Cool Hits Counter

Održano jubilarno 20. vatrogasno natjecanje "KUP GRADA NOVOG MAROFA" PDF Ispis E-mail
Autor Nedeljko Vukalovic   
Ponedjeljak, 18 Lipanj 2018 11:00

 

20. put održano natjecanje "Kup grada Novog Marofa", sudjelovalo gotovo 100 odjeljenja.

 

..Već tradicionalno, sredinom lipnja, novomarofski vatrogasci organiziraju vatrogasno natjecanje "KUP grada Novog Marofa", za natjecateljska odjeljenja u kategorijama pomlatka, mladeži i odraslih ekipa. Tako je bilo i ove subote, 16. lipnja 2018., kada je organiziran jubilarni dvadeseti KUP, na kojem se okupio rekordan broj odjeljenja, natjecatelja, gostiju,... više od 1 200 učesnika. Organizator je bio DVD Novi Marof i VZ Grada Novog Marofa, budući se u sklopu KUP-a održalo i gradsko vatrogasno natjecanje novomarofske zajednice. Pokrovitelji su bili Grad Novi Marof, novomarofska tvrtka Knauf Insulation, a svojim donacijama i sponzorstvima desetak sponzora također su pripomogli realizaciji natjecanja.

..U šest natjecateljskih kategorija, prijavilo se ukupno 101 odjeljenje, a po završetku natjecanja i proglašenju rezultata, broj ekipa koje su nastupile i uzele učešće na ovom do sada najvećem natjecanju u Novom  Marofu, bio je 95. Natjecateljska odjeljenja došla su iz osam županija, vježbe je ocjenjivalo 30 vatrogasnih sudaca, a cijelu organizaciju i realizaciju ovog velikog projekta odradilo je 50-ak članova DVD-a Novi Marof i u pripremama dan ranije desetak članova zapovjedništva VZG Novog Marofa.

..

 

..Nagrade svim učesnicima u vidu učesničkih medalja i diploma, te statue Sv.Florijana za tri prvoplasirane ekipe i prijelazne pehare u svim kategorijama kao i prijelazni pehar ukupnom pobjedniku natjecanja, uručili su visoki gosti i uzvanici - gradonačelnik grada Novog Marofa Siniša Jenkač, počasni predsjednik VZŽ Zvonko Biškup, počasni predsjednik VZG Antun Kos, počasni zapovjednik VZG Antun Štorga, počasni tajnik VZG i počasni predsjednik DVD-a Vinko Pošta, dopredsjednik VZG Marijan Gradiščak, zapovjednik VZG Zdenko Lacković, tajnik VZG Dalibor Puškadija i dozapovjednik DVD-a Dubravko Štefec.

 

 

 

..Rezultati 20. "KUP-a grada Novog Marofa" su sljedeći:

u kategoriji POMLADAK ženski, nastupilo je 9 odjeljenja, a tri prvoplasirana odjeljenja bila su: 
...- treće mjesto osvojile su djevojčice DVD-a Sudovec, drugo mjesto djevojčice DVD-a Novi Marof, a osvajači prvog mjesta i prijelaznog pehara bile su djevojčice DVD-a Brstec.

u kategoriji POMLADAK muški, nastupilo je 25 odjeljenja, a tri prvoplasirana odjeljenja bila su:
...- treće mjesto osvojili su dječaci DVD-a Gornji Kućan, drugo mjesto također dječaci DVD-a Novi Marof, a osvajači prvog mjesta i prijelaznog pehara dječaci DVD-a Podevčevo.

u kategoriji MLADEŽ ženska, nastupilo je 15 odjeljenja, a tri prvoplasirana odjeljenja bila su:
...- treće mjesto osvojile su članice DVD-a Šandorovec, drugo mjesto osvojile su članice DVD-a Donja Voća, a osvajačice prvog mjesta i prijelaznog pehara članice DVD-a Krapinske Toplice.

u kategoriji MLADEŽ muška, nastupilo je 24 odjeljenja, a tri prvoplasirana odjeljenja bila su:
...- treće mjesto osvojile su članovi DVD-a Nuštar, drugo mjesto članovi DVD-a Novi Marof, a osvajači prvog mjesta i prijelaznog pehara dječaci DVD-a Donja Voća.

u kategoriji odraslih ŽENSKIH ekipa, nastupilo je sedam odjeljenja, a tri prvoplasirana odjeljenja bila su:
...- treće mjesto osvojile su članice DVD-a Novi Marof, drugo mjesto članice DVD-a Donji Kneginec, a osvajačice prvog mjesta i prijelaznog pehara bile su članice DVD-a Šćepanje.

u kategoriji odraslih MUŠKIH ekipa, nastupilo je 15 odjeljenja, a tri prvoplasirana odjeljenja bila su:
...- treće mjesto osvojili su članovi DVD-a Remetinec, drugo mjesto članovi DVD-a Donja Gračenica, a osvajači prvog mjesta i prijelaznog pehara bili su članovi DVD-a Biškupec koji su kao ekipa s najbolje ostvarenim vremenom na ovogodišnjem KUP-u osvojili i PRIJELAZNI PEHAR KUP-a GRADA NOVOG MAROFA.

 

 

..Rezultati gradskog vatrogasnog natjecanja Vatrogasne zajednice grada Novog Marofa, koje je ujedno bilo i izlučno natjecanje za nastup na županijskim natjecanjima vatrogasaca, vatrogasne mladeži i pomlatka, bili su sljedeći:

u kategoriji POMLADAK ženski, nastupila su tri odjeljenja, a poredak je bio sljedeći:
...- treće mjesto osvojile su djevojčice DVD-a Oštrice, drugo mjesto djevojčice DVD-a Sudovec, a osvajačice prvog mjesta bile su djevojčice DVD-a Novi Marof.

u kategoriji POMLADAK muški, nastupilo je osam odjeljenja, a tri prvoplasirana odjeljenja bila su:
...- treće mjesto osvojili su dječaci DVD-a Strmec, drugo mjesto osvojili su dječaci DVD-a Novi Marof, a osvajači prvog mjesta i prijelaznog pehara za pomladak VZG bili su dječaci DVD-a Podevčevo.

u kategoriji MLADEŽ ženska, nastupile su dvije ekipe, pri čemu su drugo mjesto osvojile djevojčice DVD-a Podevčevo, a prvo mjesto i prijelazni pehar osvojile su djevojčice DVD-a Remetinec.

u kategoriji MLADEŽ muška, nastupilo je sedam odjeljenja, a tri prvoplasirana odjeljenja bila su:
...- treće mjesto osvojili su članovi DVD-a Sudovec, drugo mjesto osvojili su dječaci DVD-a Remetinec, a osvajači prvog mjesta i prijelaznog pehara bili su dječaci DVD-a Novi Marof.

u kategoriji ŽENA "B", nastupila je samo jedna ekipa - iz DVD-a Novi Marof, te time ujedno i osvojila prvo mjesto u toj kategoriji.

u kategoriji ŽENA "A", nastupile su tri ekipe a poredak je bio sljedeći:
...- treće mjesto osvojile su članice DVD-a Sudovec, druge su bile članice DVD-a Oštriceosvajačice prvog mjesta i prijelaznog pehara bile su članice DVD-a Novi Marof.

u kategoriji MUŠKIH "B"ekipa, nastupila su četiri odjeljenja, a tri prvoplasirana odjeljenja bila su:
...- treće mjesto osvojili su članovi DVD-a Strmec, drugo mjesto članovi DVD-a Novi Marof i osvajači prvog mjesta i prijelaznog pehara bili su članovi DVD-a Remetinec.

u kategoriji MUŠKIH "A"ekipa, nastupilo je šest odjeljenja, tri prvoplasirana odjeljenja bila su:
...- treće mjesto osvojili su članovi DVD-a Oštrice, drugo mjesto članovi DVD-a Remetinec i osvajači prvog mjesta i prijelaznog pehara bili su članovi DVD-a Novi Marof.

..PRIJELAZNI PEHAR VATROGASNE ZAJEDNICE GRADA NOVOG MAROFA kao ekipa s najbolje ostvarenim vremenom na ovogodišnjem gradskom vatrogasnom natjecanju novomarofske zajednice osvojila je muška "B" ekipa DVD-a Remetinec.

 

 

Uz spomenuta dva domaća natjecanja, rezultati natjecateljskih odjeljenja vatrogasne mladeži i pomlatka s područja Varaždinske županije obradit će se i kao rezultati 1. kola Kupa Vatrogasne zajednice Varaždinske županije za ove dvije natjecateljske kategorije.

 

 

tekst: Nedeljko Vukalović

foto: DVD Novi Marof


Ažurirano Petak, 13 Srpanj 2018 12:47