GTranslate

English French German Italian Russian Spanish Slovenian Hungarian Macedonian

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 101 

LoginZa upite glede mogućnosti dobivanja novinarskog statusa za ovu stranicu molimo kontaktirati ured Zajednice: vatra@vzvz.hr

Cool Hits Counter

Zajednica traži izvjestitelje PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Petak, 13 Studeni 2009 15:00U skladu sa sve većim brojem događanja vezanih uz vatrogasne organizacije na području Varaždinske županije, kao i činjenicu da javna glasila daju relativno malo prostora za napise o našim aktivnostima, Zajednica je odlučila preuzeti inicijativu glede kvalitetnijeg izvješćivanja i prezentacije vatrogastva u javnosti.
Temeljem zaključka Izvršnog odbora Zajednice, upućuje se javni poziv svim zainteresiranim osobama za obavljanje poslova izvješćivanja o aktualnostima iz života i rada vatrogasnih organizacija za područje regija Ivanec, Ludbreg, Novi Marof i Varaždin (ukupno do 4 osobe).

 

Volite vatrogastvo? Znate i željeli biste o njemu pisati? Pravo je vrijeme da nam se javite!
Vatrogasna zajednica Varaždinske županije traži suradnike zainteresirane za sudjelovanje u izvješćivanju o različitim vatrogasnim događanjima na području Varaždinske županije (intervencije, pokazne vježbe, osposobljavanja, natjecanja, proslave, javne prezentacije, rad s mladeži i sl.) radi objave Vaših članaka u stručnim (Vatrogasni vjesnik) i regionalnim (Večernji list, Varaždinske vijesti, Regionalni tjednik...) tiskanim medijima i Web portalima (Web portal Hrvateks vatrogasne zajednice, Vatrogasni portal, lokalni web portali i sl.).

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju, javite se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Neophodno je poznavanje Microsoft Office-a i Interneta, a prednost je poznavanje nekog programa za obradu fotografija. Nemojte nam se zaboraviti predstaviti. Tražimo vaše ime i prezime, kontakte te kratak životopis. Najviše od svega zanimaju nas vaši interesi u vatrogastvu. Uz to, pošaljite nam i jedan članak ne dulji od 1000 znakova, u kojem pišete o nekoj aktualnosti odnosno događanju u vatrogastvu. Događanja u okviru više od 160 vatrogasnih organizacija na području Varaždinske župainje danas su uistinu brojna. Uostalom, pogledajte naš portal i pogledajte o čemu pišemo. Ili još bolje, pišite o onome što vas zanima. Znate li koliko je 1000 znakova? Otprilike ovoliko koliko sadrži ovaj oglas. Pozivamo i sve fotografe zainteresirane za suradnju da nam se jave na isti mail. Budite spremni, zvat ćemo vas!
Kao novinar Zajednice dobivate i ovlasti za direktan unos i uredivanje sadržaja ovog portala.
I naravno, Vaše će rad biti honoriran. Predsjedništvo Zajednice na svojoj će idućoj sjednici usvojiti Pravilnik o autorskim honorarima kako bi se sa svakim novinarom mogao sklopiti ugovor u autorskom djelu.

Kao jedan od ciljeva Zajednice u području informiranja tiskanje je vlastitog glasila, a dinamika njegovog izlaska iz tiska ovisi direktno o broju napisa koje će primiti ured Zajednice.

Očekujemo Vaš kontakt!

                                                                                                                   Stjepan Kovaček, dipl. ing.

 

Ažurirano Subota, 28 Studeni 2009 08:31